Nyheter fra Puls

Ledig stilling som produktspesialist

13.11.2020

Spennende stilling i Puls AS

Ledig stilling som Turnkey Project Manager

30.09.2020

Spennende nyopprettet stilling i Puls AS

Prefabrikkerte operasjonsstuer er et strategisk viktig område for Puls AS både i Norge og i Norden. Dette er det sterkt fokus på internt med tydelig strategi og vekstambisjoner. Stillingen er nyopprettet i Norge og du vil få muligheten til å utforme og videreutvikle rollen sammen med ledelsen i Puls. Samtidig vil du ha dyktige kollegaer i de andre Nordiske land.

Klikk her for å lese mer

 

Informasjon om tiltak i forbindelse med Covid-19 utbruddet

12.03.2020

Puls AS følger situasjonen rundt utbruddet av corona-viruset tett og er opptatt av at våre kunder og samarbeidspartnere skal føle seg trygge på at vi tar de forholdsreglene som situasjonen krever.

Puls re-sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift i nye lokaler

14.02.2020

I forbindelse med at Puls har flyttet inn i nye lokaler i Brynsveien i Oslo, har vi re-sertifisert oss som Miljøfyrtårn-bedrift.

 

23.08.2019

External Announcement Puls AS, by Christian Kanstrup, EVP Mediq Nordic:
I 2019 kjøpte Mediq International Puls AS. Inkluderingen av Puls AS til Mediq-familien har bidratt til å styrke den felles plattformen for Mediq og Puls i det norske markedet. Puls AS og Mediq Norge står som to separate juridiske enheter, men selskapene vil dele kontorlokale fra 2020

22.05.2019

Mediq BV har i dag onsdag 22. mai 2019, signert avtale om kjøp av datterselskapet Puls fra Handicare Group.
 
"Being a part of Mediq as of today is a big opportunity for us to grow further in the Nordic Health Care market. We really look forward to cooperate and develop together in the future” says Trond Dahl Hansen, CEO of Puls


Fra venstre: Ilari Vaalavirta, Vice President, Nordic Hospital Solutions, Jan Albrechtsen, CFO Nordic & Baltics, Trond Dahl Hansen, CEO Puls, Staffan Ternström, President & CEO Handicare Group, Stephan Rèvay, CFO Handicare Group


--------

Les pressemeldingen her.

 

 

 

 

Kampanje på baderomsprodukter

27.11.2018

 

Vi i Puls arbeider for å gjøre bad og forflytning enklere for pleiere og samtidig komfortabelt og trygt for brukere og pasienter.

Alle våre badeløsninger gir mulighet for fremdragende pleie og økt fleksibilitet i personalets arbeid og bidrar til gode trygge ergonomiske arbeidsstillinger.

Vi tilbyr nå våre badeløsninger til kampanjepris ut året.

Puls - leverandør av sitteputer til NAV i 2019-2020

09.11.2018

Nytt anbud fra 1. desember 2018.

15.09.2018

Motiveres du av å skape god kundeopplevelse? Vi ønsker å komme i kontakt med deg som tar initiativ, vekker tillit og som alltid prøver å finne den beste løsningen for kunden. Du setter deg raskt inn i nye arbeidsoppgaver og systemer og er serviceinnstilt. Dine daglige arbeidsoppgaver innebærer blant annet å besvare innkommende henvendelser på telefon og e-post, oppfølging og legging av ordre. Med dette følger et stort ansvar når det kommer til å jobbe systematisk og nøyaktig. 

Spennende stilling som innkjøpsansvarlig

28.08.2018

Puls AS ønsker å styrke sin innkjøpskompetanse med en strukturert, analytisk og løsningsorientert kollega. Som har erfaring fra operativt innkjøp, samt arbeid fra optimalisering av varelager opp mot servicegrad og kapitalbinding. 

Produktspesialist søkes

01.02.2018

 

Produktspesialist søkes til anestesi/intensiv.

Puls lanserer nytt sengesortiment

05.01.2018

En nytt sortiment av høykvalitetsprodukter til sengerommet

04.09.2017

For å øke markedsfokus vil Puls fra 1. september 2017 operere under to juridiske enheter; "Puls AS" og "Puls Medical Devices AS".

For deg som kunde vil eneste endring være at fra gjeldende dato skal bestilling av produkter fra Becton Dickinson (BD) gjøres til Puls Medical Devices AS. Alt annet bestilles som tidligere fra Puls AS. Kunder som i dag bestiller både BD-varer og andre varer i samme bestilling, må derfor dele dette opp i to separate bestillinger, til henholdsvis Puls AS og Puls Medical Devices AS. Sendes bestillingen feil blir den returnert til bestiller med informasjon om rett mottager.