Handicare gruppen

Handicare-gruppen tilbyr løsninger og tjenester som har til hensikt å øke selvstendigheten hos eldre og funksjonshemmede, samtidig som de også letter arbeidet til de som hjelper dem. Gjennom selskapet Puls AS leverer gruppen medisinsk forbruksmateriell og tekniske hjelpemidler til norske sykehus og helseforetak.

Gruppens omfattende produktsortiment er designet for å møte spesifikke, lokale markedskrav og inkluderer personløftere, forflytningshjelpemidler, løftestoler, baderomsprodukter, bilombyggingsprodukter, trappeheiser, medisinsk forbruksmateriell og medisinsktekniske hjelpemidler av høy kvalitet. I tillegg til egne varemerker distribuerer Handicare-gruppen produkter fra velkjente internasjonale produsenter gjennom egne salgsorganisasjoner og distributører i over 30 land.

Handicare-gruppen har etablert seg som en av de ledende helserelaterte selskapene i Europa og har produksjon og salgsorganisasjoner i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland, Storbritannia, Belgia, Frankrike og Canada. Gruppens hovedkontor er plassert i Stockholm.

Handicare-gruppen kombinerer det beste fra to verdener: nærhet og kundefokus i den lokale Handicare organisasjonen og ressurser og et komplett produktsortiment fra gruppen.